HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

PÄÄKIRJOITUS 1998

Uskomatonta mutta totta, HÄKÄposti ilmestyy taas! Kahdentoista vuoden hiljaiselon jälkeen ollaan taas voimissa, mutta vain näin nettiversiona. Olisipa ollut netti jo 80-luvulla suuremmassa käytössä! Näin voi vain huokaista jälkikäteen.

Se oli aikamoinen homma ensin leikata ja liimata sekä kirjoittaa kehnolla halpiskirjoituskoneella käsin tekstit pienlehteä varten. Sitten monistus, postitus ym. kulut kävivät kyllä kukkarolle. Lisäksi oli vielä riesana se, että 6 ylimääräistä kopiota tuli toimittaa Helsingin Yliopiston Vapaakappaletoimistoon veloituksetta.

Ja oikeastaan viranomaisille olisi pitänyt ilmoittaa, kuka on lehden päätoimittaja. Toisen lehden, eli Diksarin kanssa tuo tehtiin ja leimoineen kaikkineen ilmoitus maksoi 300 markkaa.

Muutama juttu on jo tarjolla, olokeepa hyvä! Nämä tulevat olemaan vain tähän mediaan vartavasten kirjoitettuja juttuja ja tältä 90-luvun lopulta. Oikeastaan tästä vasta alkaa HÄKÄpostin loistava tulevaisuus.

Tästä lähtien lehti siis ilmestyy multimediaversiona, jossa tekstin lisäksi mukaan saadaan värikuvat, liikkuvat kuvat sekä ääni. Viihtykää!

terv.

HÄKÄposti
Tapani Häkkinen
päätoimittaja


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017