HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

PÄÄKIRJOITUS 1999

Olen pahoillani, mutta ollaan hiukan myöhässä tämän vuoden -99 puolella tämän HÄKÄposti ONLINE -sähköisen lehden julkaisemisessa. Näyttää nimittäin siltä, että projekteja alkaa jostain syystä tulla kaatamalla päälle, etenkin näitä eri yhteisöjen ja järjestöjen kotisivujen tekemisiä. (Ja tietysti ilman palkkaa!)

Työharjoittelu päättyi siis tammikuun-99 loppuun, mutta sen jälkeinen aika on mennyt tässä kuin siivillä, niin paljon on tosiaan eri projekteja. Sitäpaitsi on tässä talonmiehen hommiakin, kun on hatara omakotitalo ja ulkona paukkuu pakkanen lähes miinus 30 asteessa.

Toivottavasti Toivolan kylätoimikunnan kustantama Internetkoulutus Otavan Opistossa auttaa jälleen näissä nettihommissa eteenpäin. Olen nimittäin sotkeutunut myös tämän kotikyläni Toivolan kotisivun laadintaan. Eihän siinä mitä, mielenkiintoista tuntuu olevan.

Radiokeikat Sysmässä ja vaihtelevasti myös Viitasaarella jatkuvat edelleenkin, mitäpä tässä muuta voi odottaa!

Niin, ja täytyyhän tässä vielä kertoa, että syntymäpäiviäni vietin "matkoilla" Ruotsissa, Tukholmassa. Matka kesti tuossa tammikuun puolessa välissä nelisen päivää. Matkan kohokohta oli se, kun näin Tukohlman keskustan suurimman ostoskeskuksen lehtipuodin ovesta klonkkaavan kipeällä polvellaan tv:stäkin tutun europarlamentaarikko Jörn Donnerin. Onneksi hän ei huomannut läheisellä penkillä suu aukilosahtanutta suomalaisjunttia, eli minua!

Ei sitten muuta, kuin vassokuu ja katselemaan juttuja näiltä kotisivuiltani!


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017