HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

RADIO ON VALLATTU SYSMÄSSÄ
24.-25.4.1999

Päijänneradion taajuudella 94,90 MHz

Heitin radiomiehille ilmaan ajatuksen, että saattaisi olla mahdollista päästä Sysmään Päijänneradion taajuudella joskus ääneen. Radiomiesten parissa ajatus otettiin mielihyvin vastaan ja Sysmän päässä päätoimittaja Piipollakaan ei ollut mitään sitä vastaan. Sain sponsorit parista pankista ja kilpailupalkinnot kirjakaupasta ja K-Suvituulesta. Ja ei muuta kun ohjelmaa tekemään!

Ja siitä tulikin kokonainen 18 tunnin maratonlähetys. Aloitimme lauantaina kello 16.30 ja lopetimme sunnuntain puolella kello 09. Mukana oli viisi radiokärpäsen puremaa, Häkä, Tex, Pale, Miki ja Lasol. Samaan aikaan Lahti lähetti jukeboxmusaa ja yöllä oli jossain vaiheessa sekin loppunut. Mutta pohjoisella taajuudella 94,9 MHz oli täysi rähinä päällä.

Ohjelmisto oli nuorisomusiikkipainotteista. Häkä kävi Sysmän teatteritalossa antamassa suoran haastattelun ja vielä käytiin porukalla Hartolassa nuorisotalolla katsomassa meininkejä ja annettiin suora raportti. Oli useita puhelinhaastatteluja ja puhelinkilpailuja, jotka saivat melkoisen suosion. Kyselivät vielä, että jatkuuko tämä ohjelma vielä joskus. Eli kiinnostusta tuntui olevan.

Juontovuorot vaihtelivat ja osa porukasta päätyi makuupusseihin Uuden Sysmäläisen toimituksen lattialle. Lasol makaili tuuhean palmun juurella ja Tex valloitti' nahkasohvan.

Sunnuntaina, kun kamat oli purettu, käytiin vielä katsomassa Koskueenmäellä Päijänneradion lähetintä.

Jatkoakin on nyt jo luvassa: seuraava kerta olisi 19.-20.6.99, eli viikkoa ennen juhannusta. Porukan nimikin on jo tarkentunut: "Radionvaltaajat" by Polarisporukka!


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017