HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

PÄÄKIRJOITUS 2000

No se luvattu koulutus Otavassa ei onnistunut, mutta syyskesällä -99 kävin sitten Heinolassa WEB -kurssia, mutta se siitä. Täällä taas ollaan. Ja jutut lisääntyy pikkuhiljaa näilläkin sivuilla. Kirjoitan tätä kesän 2000 kynnyksellä, toukokuun puolessavälissä. Lämpenevää on luvattu.

Nää jutut on sen verran lipsunu ja on välillä kokonaan unohtunut päivittää ja tehdä juttuja tänne bittiavaruuteen ja näille sivuille. Mutta hiljaa hyvä tulee. Töissäkin on nyt kunnon pääte, jolla voisi kehittää vaikka mitä animaatioita näille sivuille, mutta puuttuu osaamista ja viitseliäisyyttä.

Hommat Pertunmaan Yrittäjät ry:n yhteyshenkilönä alkoivat joulukuussa -99 ja jatkuvat sitten tämän vuoden marraskuun loppuun.

Pitkän väsytystaistelun jälkeen Kuntoutumiskeskuksen kotisivutkin sain toimimaan. Kyllä niitä hiottiinkin silloin vuosi sitten kiireellä!

Testaan tämän sivun tekemistä nyt FrontPage Expressillä ja samalla opettelen ohjelman eri toimintoja. Melkein kylläkin pystyn kirjoittamaan käsin koodia yhtä nopeasti, kun opettelen ohjelman käyttöä! Mutta ehkä sitten pitemmän päälle...


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017