HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

WEB-TUOTTAJAKOULUTUS

Otavan Opisto on jo useana vuonna järjestänyt Mikkelin koulutusyksikössä 6 kk:n WEB-tuottajakoulutusta. Opetus tapahtuu opintoviikon 3 päivänä lähiopetuksena ja 2 muuna päivänä etäopetuksena, jolloin on tarkoitus tehtävien pohjalta itseopiskella. Koulutus alkoi 11.2. ja päättyi 6.9.2002.

Opetusohjelmaan kuuluvat: Internetin tehokäyttö, HTML-perusteet, Web-dsign, Skannaus ja kuvankäsittely, Materiaalin tuottamisen perusteet, Web-grafiikka, JavaScript -ohjelmointi, Graafinen viestintä, FrontPage 2000, Digitaalinen äänenkäsittely, Acces -tietokanta ja Web-tietokanta.

Lisäkursseina Tapani valitsi Word 2000, Digitaalinen videoeditointi ja Flashin. Opiskeluun kuuluvat myös Tuotantoprojekti, jossa voi kotisivujen teon lisäksi ottaa mukaan vaikkapa Nettiradio Mikaeliin ohjelman tekemistä sekä työharjoittelu jossain yrityksessä.

Otavan Opisto järjestää seuraavaa koulutusta: Aikuislukio, Nettilukio, Peruskoululinja, Tiedoitus- ja viestintälinja ja Avoimen yliopiston opintoja. Opetuksessa käytetään apuna etäopskelussa mm. opiston kehittämää netti -oppimisyhteisöä, Internetixiä.


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017