HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

REISSURADION YÖRADIO
HYVÄ SUKSEE

Tässä kerrotaan mitä kaikkea tapahtui kun vierailevat tiskijukat saivat aikaan säpinää Mäntyharjun Reissuradion aalloilla, eikä pelkästään aalloilla vaan Mäntyharjun torilla perjantain ja lauantain välisenä yönä 29.-30. heinäkuuta. Katso myös dj Lasolin ottamat mainiot digikuvat tapahtumista!

Yöradio -erikoislähetys alkoi tunti normaalien lähetysten jälkeen , eli kello 19 dj Lasonlin showlla. Tosin ko. juontaja joutui poistamaan liian innokkaan kuuntelijan studiomökistä lievää väkivaltaa käyttäen. Päihtynyt kuuntelija otti lukua protestiksi torin asfaltilla, kuten kuvasta näkyy.

Allekirjoittanut järjesti vieraileville dj.lle yösijan ja paikallinen nuoriso oli sitten intoutunut näyttämään voimiaan ja koristi majapaikan edustaa uuteen uskoon roskiksilla ja polkupyörällä, kuten ylläolevasta kuvasta voidaan havaita.

Paikalle olivat siis saapuneet Jyväskylästä ja Viitasaarelta dj:t Lasol, Tex Willer, Boogieman ja Stefa. Niin että uutta juontajaporukkaa riitti lähes koko yöksi. Tosin enempää ei olisi pieneen studioon mahtunutkaan. Alkuillasta vielä mökin edustalla piipahti Kake Randelinkin pyörällään katsastamassa touhuja.

Suoria lähetysosuuksiakin tehtiin illan ja yön aikana. Ainakin pizzeria Da-dasta, kun oltiin syöty. Kunnantalon pihalta, Pub Amigon terassilta ja vielä seuraavana aamuna Kurkiniemestä, josta oli juuri lähdössä Tour de Mäntyharjun ympäripyöräilytapahtuma.

Yöradiosta oli ilmoitettu paikallisessa Pitäjänuutiset -lehdessä ja mainostettu kilpailuista. Lähetyksiin sai osallistua niin puhelimitse kuin lähettämällä toiseen numeroon tekstareita. Lisäksi studiomökissä Mäntyharjun torilla kävi koko illan ja yön aikana vierailijoita katsomassa touhua ja lähettämässä terveisiä.

Myöhemmin, illan jo pimetessä torilla tapahtui myöskin jonkinsorttinen performanssi, kun kymmenkunta teinityttöä järjesti tanssinäytöksen aseman lähettämän musiikin tahtiin ulos sijoitetun vastaanottimen pauhatessa.

Loppuyöstä itse en enää ollut paikalla, mutta muiden kertoman mukaan ravintoloiden sulkemisen jälkeen jengiä kerääntyi torille Reissuradion lähetystä kuuntelemaan. Yöradion lähetys päättyi torin heräämiseen kello 09 ja normaali toimitettu lähetys alkoi torilta tuntia myöhemmin kuntaradion uusinnalla.

Tapani Häkkinen.


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017