HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

Tapanin passikuva

PÄÄKIRJOITUS 2003

Vuosi vaihtui vuodeksi 2003 ja uudet kujeet jälleen tässäkin lehdessä! Huomasittehan, että jälleen on muutoksia tapahtunut. Muutimme sisällyslyettelot oikean lehden kansilehdeksi kuvan kera. Kuvassa olevasta otsikosta on sitten linkki varsinaiseen artikkeliin. Näinhän sitä suuressakin maailmassa tapahtuu. Me tulemme perässä, vakaasti mutta harkiten.

Lupaan, että jatkossa tarjolla tulisi olla lisää mielenkiintoisia artikkeleita radiomaailman tapahtumista. Tämä tietysti tulee riippumaan myös siitä, mitä tässä itsekin tulevaisuudessa sattuu tekemään. Tässä vaiheessa tulevaisuudesta ei kylläkään osaa sitten yhtään mitään sanoa. Maailman tuulet ne vain hentoa kulkijaa maan päällä riepottelevat suuntaan jos toiseenkin.

Tosin on tässä vuosien vierähtäessä tullut yksi jos toinenkin asemavierailu ja kirjoitelma tehtyä, joten vuosittain saamme numeroomme mukaan jonkin mielenkiintoisen nostalgiajutun vuosien takaa. Ja kaikestahan tässä ei vielä ole tullut kirjoitettua, mitä kaikkea sitä onkaan tullut koettua. Niin että kunhan tässä tulee ajan kanssa kaivettua kuva-arkistoa ja muistia, niin saattaapa jotain mieltänostattavaa taas löytyä lukijoittemme iloksi ja ihmetykseksi. Näin pyhästi lupaan kautta kiven ja kannon!

Kuva Tapanista grillaamassa
Kuva: Tänä kesänä pääsi hyvin gillauksen makuun.

Tapani Häkkinen


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017