HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

Tapanin passikuva

PÄÄKIRJOITUS 2004

Ostaa pläjäytin viime vuoden viimeisenä päivänä digikameran: Canon PowerShot A70. On ollut käyttöoppaassa tavaamista! Monipuolisuutta ja myös käsisäätömahdollisuuksia tästä mallista näyttää löytyvän. Tietysti olisi voinut puolen vuoden päästä hankkia vielä paremman kameran samalla hinnalla. Toivottavasti laitteet kestää kovaa kuvaajan käyttöä. Ainakin jatkossa siis helpottaa kuvan käyttöä näillä sivuilla jatkossa. Vanhan kameran voi sitten vaikka rauhoittaa diafilmille tai mustavalkofilmille. Aiemmin on ollut niin hankalaa käyttää värifilmiä, mustavalko- ja diamateriaalia vuorotellen.

Ensimmäisiä kuvauskokeiluja uudella digikameralla

Kuva: Ensimmäisiä otoksia uudella digikameralla lähettelin tutuille sähköpostilla

Työrintamalla on hiljaista vuosikausia, vaikka Mikkelin työllistymisen palvelukeskus Reitti onkin kurssittanut työnhakukoulutuksessa kahdella kurssilla viime kesänä ja hoputtanut henkilökohtaisen työnetsijän/palveluohjaajan kanssa lähettämään hakemuspapereita sekä käymään työpaikkahaastatteluissa. Mutta ilman tuloksia. Nojaa... Eläkeikä lähestyy, enää 18 vuotta!

Kuva: IT-osaaja koulutuksessa Windows 2003 -verkon rakentelua.

Ei auta, on taasen lähdettävä opiskelemaan tätä it-alaa lisää. Tällä kertaa kohteena on IT-osaaja -koulutus, tietojenkäsittelyn erikoistumisopinnot, jota antaa Mikkelin Ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusyksikkö. Koulutus toteutetaan ilta- ja viikonloppukoulutuksena ajalla 14. tammikuuta - 2. lokakuuta tänä vuonna.
Näin olisi mahdollisuus saada oppia internetpalvelujen rakentamisesta laaja-alaisemmin kuin mitä tähän mennessä on tullut opiskeltua.

Ja tähän loppuun vielä huumorin kukkanen.

Tapani Häkkinen

SAVOLAISSUTKAUS:

Henkilöautoa ajava kiukkuinen kuopiolaisskuski karvalakkiselle maalaisisännälle:
- Mittee työ oekeen törmäelettä. Minähä oesin voenna ajjaa teijän piälle.
- Oes tuo suattanna onnistuvakkii, jos oesitta ajanna vähä yljnoppeutta ja sitte vähä vielä koukanna tänne vasemmalle.
(Savon Sanomat, 19.2.2004, s.11, K.J.(Kuopio)


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017