HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

Tapanin passikuva

PÄÄKIRJOITUS 2008

Vaihteeksi olen tässä alkuvuodesta yli puolen vuoden tekemättömyyden jälkeen kolmen kuukauden pestillä paikallisessa työttömien yhdistyksessä toimistohommissa. Jatkoaikaa on nyt sitten saatu heinäkuun 20. päivään saakka. (19.04.2008)

Vuoden vaihteessa testailin, josko laittaisi tänne sivuille nykyään niin suositun oman pikkublogin. Mutta taitaa jäädä laittamatta. Elämä on sen verran tasaantunut, ettei paljon mitään tapahdu. Tylsää yrittää kirjoittaa, kun ei ole, mistä kirjoittaa. Eipä todellakaan huvita kertoa omia asioita maailmalle.

TeliaSoneran kaavailemat puhelinlinjojen poisvetämiset ottaa kyllä kaaliin. Ensinnäkään tänne haja-asutusalueelle ei saatu langallista laajakaistaa. Ja nyt viimeisetkin piuhat lähtee. Osta siinä sitten työtön langaton laajakaista, joka maksaa puolentoista vuoden ajan yli 60 euroa/kk, kun maksat langattoman @450 päätelaitetta ja lisäantennia osamaksulla. Käyttörajoitus on max 5GT/kk ja nopeuskin on teoreettisesti max 1M. Elisalla olisi tarjota eSavon WiMax langaton, mutta siinäkin on avausmaksu ja werkkopääte heti alussa 200e paikkeilla. 1M:n nopeus merkitsee lähs 40 euroa/kk. Hintojen on tultava vielä alas reilusti.

Jos kiinnosta, mitä muuten harrastan, niin käy katsomassa vaikka paikallisen kameraseuran [Mäntyharjun kameraseura] sivuja tai Virtolaisen lyhytaaltoradioaseman [SWR] sivuilla, jotka muuten molemmat on allekirjoittaneen tekeleitä.

Seuraan edellenkin tarkasti kotimaista mediakenttää, tosin juttuja ja uutisia siitä näitä sivuja paremmin kertoo muuten MEDIAMONITORI.FI, joten samaa tavaraa en ole haalinut näille sivuille. Ei kovin hyvä terveys on hieman hillinnyt menohaluja ja jutuntekoa eri paikallisradioista.

Tässä loppuvuodesta, syyskuun alkupuolesta lähtien olen nyt pyörinyt erilaisissa toimistohommissa ja edelleen ns. kuntouttavassa työtoiminnassa, mutta nyt sijoituspaikka on Mäntyharjun kunnantalolla. Eli "palkka" on edelleen työttömyysturvan lisäksi 8 euroa/päivä! (07.11.2008)

Tapani Häkkinen


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017