HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

Tapanin passikuva

PÄÄKIRJOITUS 2009

Vuodenvaihteen 2009 tienoilla sain 3 kk:n jatkoajan kun olin ollut syyskuun -08 alkupuolesta lähtien erilaisissa toimistohommissa ns. kuntouttavassa työtoiminnassa. Samoihin aikoihin tulin valituksi työttömien yhdistyksen sihteeriksi. Eli paperihommat senkuin lisääntyvät. Ja on ollut kaikenlasita vaivaa, remppaa ja flunssaa. Nytkin tätä kirjoittaessa on melkoinen selkäkipu, johon jouduin viime hädässä ottamaan jos jonkinlasta troppiakin. Vuodenvaihteen kiireet painavat päälle, on laitettava kirjanpitomateriaalit tallennusta varten järjestykseen, tiliöitävä ja numeroitava, jäsenmaksulaskut maailmalle jne.(12.01.2009)

Keväällä päätin vihdoin ihan kokeeksi vaihtaa näiden sivujen paikkaa netissä webhotelliin. Näin saisi hiukka kokemusta mudenkin sivujen hallinnoimisesta muualla, kuin MBInternetissä. MikrobBitti-lehden tilauslasku oli nimittäin 85 euroa, joten halvemmallakin voisi päästä. Lehden sisältö ei ole enää allekirjoittanutta innostavaa eikä kiinnostavaa. Sitäpaitsi en ole vuosiin käyttänyt lehden tilaukseen sisältyvän nettitilan lisäksi saatuja e-mailosoitteita. Ne kun joutui lopettamaan liian suuren spammimäärän vuoksi. Aiemmin olin myös kokeillut maksettua domainnimeä, mutta siinä oli pelkkä edelleenohjaus. Taisin maksaa melko tyhjästä 40 euroa. Kokeillaan nyt vaihteeksi näin.

Työttömien sihteerinkin hommaa on ollut, viimeksi tänne saapui kevään erä (5,6 tn.) EU-ruokaa, jonka jakoa olen organisoinut. Tosin selkäkivut yllättivät jälleen, eli hommia on välillä tehty kännykällä sängynpohjalta. Kokouksissa olen toiminut sihteerin tehtävissä. Ja nyt työn alla on uudet nettisivut yhdistykselle. (17.05.2009)

Tapani Häkkinen


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017