HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net
Tapanin passikuva

PÄÄKIRJOITUS 2011

Vuosi 2011 alkaakin sitten vaihteeksi työttömyysjonossa seistessä... Nimittäin vuoden kestänyt työrupeama paikallisen urheiluseuran toimistossa on päättynyt. Työtehtävät olivat normaaleja toimistotöitä, arkistointia ja papereiden järjestelyä. Osallistuin myös urheiluseura Virkistyksen 90 -vuotisjuhlallisuuksiin. Oli kirjastossa juhlanäyttely ja tilaamani uusi lippu naulattiin. (09.01.2011)

Sunnuntailehden hakumatkalla talvela riittää lunta ja pakkasta.

Lunta ja pakkasta riittti myös tammikuun 2011 viimeisellä viikolla täällä Mäntyharjussa. Sähköt poikki ja kaksi kylmää yötä riitti, joten ei auttanut muuta kuin lähteä evakkoon. Ei pystynyt edes vettä lämmittämään, vaikka grillin kaasupullo oli käytettävissä kesän jäljiltä. Erillinen polttimo oli jumissa ja se siitä. Siirryin lähes 100 kilometrin päähän pakoon sähkökatkoja, Kuusankoskelle. Kiitos vieraanvaraisuudesta ja majoituksesta siskolle! On tässä ryhdyttävä harkitsemaan erillisen varavoimalähteen hankkimista, talo kylmenee pian sähköjen katkettua. (01.02.2011)

Vihdoin tuli kevät ja kesä! Keväällä alkoi työttömien puolella jokakeväinen EU-ylijäämäruuan jakaminen työttömille ja vähävaraisille. Samaan syssyyn teki Tulli pistokokeenomaisen tarkastuksen jakopaikalle. Kun olin vastuussa ruuan jakamisesta ja muustakin organiseeraamisesta, jouduin Tullin kyselyiden ja tarkkailun kohteeksi.
Tämän kesän haasteena tulevat olemaan juhannuksen tienoilla kaksipäiväinen radiolähetys SWR:llä. Ja tietysti viikko siitä on jo heinäkuun lähetys. Ja elokuussa on mitä ilmeisemmin kesisradiolähetys. Lisää aiheesta erillisessä jutussa myös näillä sivuilla runsaine kuvineen. (edit 13.08.2011) Uutta sentään on saatu ohjelmistoon, nimittäin välitämme FSN:n World Newseja kolmasti päivässä lähetysviikonloppuina. (19.05.2011)

Tapani Häkkinen, elämäntapatyötön


©WEBdesing HÄKÄStudio25.11.2017